Skip to content

WIE IS THE GREEN GENTLEMAN?!

The Green Gentleman

Persoonlijke Verkoop: Voor, met en namens de kweker(s).


The Green Gentleman verzorgt de Persoonlijke Verkoop voor potplantenkwekers in Nederland, met afzetspecialisme naar Retail, Groothandel en Tuincentra via exporteurs in Europa. De Persoonlijke Verkoop bestaat uit 2, vanzelfsprekende, onderdelen:

Persoonlijk: Als een verlengstuk van de kweker adviseren we de kweker op alle gevraagde vlakken rondom de kwekerij en staan we klaar wanneer dit nodig is. Gezamenlijk blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in de Groene Sector.

Verkoop: Deskundig advies op het vlak Verkoopstrategie en het uitvoeren van Verkoopactiviteiten. Met kennis van de huidige klantenkring van de kweker en brede contacten bij exporteurs, helpen we de kweker met de afzet van de producten vanaf de kwekerij.

Wie is The Green Gentleman

Joey Stalman is The Green Gentleman. Geboren en weer woonachtig in Gouda, geboren in 1992, getrouwd en sinds Maart 2022 oprichter en eigenaar van The Green Gentleman.

Met ervaring in zowel de export, bemiddeling / Persoonlijke Verkoop als in merkbeheer, durf ik te zeggen een brede kennis te hebben ontwikkeld in de Groene Sector. Met een grote contactenbasis bij kwekers, exporteurs, eindklanten en overige organistaties rondom de Groene Sector, bijvoorbeeld verpakkingsspecialisten, is er altijd een platform voor informatieuitwisseling en afzet.

Voor de kweker(s)

Met de kweker(s)

Namens de kweker(s)